top of page

A MI TÖRTÉNETÜNK

Szarvasmarha tenyésztéstől a Vegán étteremig

Hosszú évekkel ezelőtt, amikor még szarvasmarhákat tenyésztettünk és tartottunk nem gondoltuk volna, hogy az életünk ilyen gyökeres fordulatot vesz. Valami belső vezetés mindig vitt minket egy jobb irányba, ahol a természetünk egy más filozófiát/életmódot is kezdett beengedni, kezdetben méregtelenítő kúrákon át a nyers vegán táplálkozáson keresztül eddig az étteremig. 

 

Sok üzletünk volt már, de ez valami más. Szeretnénk egy olyan konyhát alkotni Nektek, ahol a házias magyar ízek mellett a nemzetközi konyha ízeiből is válogathatunk mindezt vegánul -svédasztalon, úgy hogy annak egy húsevő se tudjon nemet mondani. Reméljük konyhánk egy olyan úttörő lehet aki megmutatja, hogy nem kell lemondanunk a finom megszokott ízekről, hogy egészségesebb életet éljünk és egy jobb helyé alakítsuk világunkat saját életmódunkon keresztül.

  • Facebook - Black Circle
történetünk

BÉKEFILOZÓFIA AZ ÉTELEINKBE IS

Sri Chinmoy békefilozófus útján járva

Sri Chinmoy egy integrált jógautat tanított, a szív útját, mely a dinamikus nyugati életet a keleti világ spirituális értékeivel teljes harmóniában egyesíti. A szív-központra való rendszeres meditációval a kereső belső békét, örömöt, Fényt és szeretetet ér el. Ételeinket ezzel a szeretettel készítjük, hogy az minden tekintetben egy különleges élménnyé váljon a tányérodon.

"Ha a helyes dolgot teszed,
Végül másokat is arra ösztönzöl majd,
Hogy a helyes dolgot tegyék."
                                   Sri Chinmoy
Békefilozófia

Ma Sri Chinmoynak, mint spirituális vezetőnek a világ közel 70 országában vannak tanítványai, akik meditációs központokat hoztak létre. Kiegyensúlyozott életvitelt hirdetett, amely az ima és meditáció belső elcsendesülését ötvözi a mai élet lendületével. Rendszeres utazásai során, ingyenes koncerteket, előadásokat és a közönség számára nyitott meditációkat tartott világszerte, fogadta tanítványait, találkozott és eszmecserét folytatott a spiritualitásról a világ és a helyi közösségek vezetőivel. spirituális vezetéséért, koncertjeiért, előadásaiért és meditációiért soha nem kért díjat. Gunagriha, akit a Mester kezdettől fogva kiemelt tanítványaként kezelt, rendszeresen tart előadásokat országszerte a mester filózófiájáról és tanításairól.

Jharna Kala - Forrásművészet

Sri Chinmoy mély spirituális gazdagsággal töltötte meg a művészet világát, és olyan életművet alkotott, amely az emberiség legmagasabb spirituális törekvéseit testesíti meg egy teljesen újszerű formavilágba ágyazva.

A Jharna-Kala olyan művészet, amely a teremtés forrásából tör elő. A művész mély meditatív tudatállapotban van, mialatt képeit létrehozza. A belső világokban megélt tapasztalatait fordítja le a színek és formák nyelvére.

bottom of page